A4 Medier

Annoncering

Annoncer

På A4 Medier kommer du i kontakt med fagprofessionelle i fagforbund, organisationer, kommuner, private virksomheder og politikere på alle niveauer. Fælles for dem er en professionel interesse i vores nichemedier inden for job, uddannelse og velfærd.

Du kan nå din målgruppe via banner-annoncer på vores nichemedier og i nyhedsbreve. Her får du direkte adgang til vores læsere i et fagprofessionelt miljø. Har du særlige behov eller ønsker?

Kontakt os

Annoncepriser

Bannerpriser

Priserne er ekskl. moms

Læs vores forretningsbetingelser

Annoncer i vores nyhedsbreve

A4 Aktuelt

Antal modtagere: 20.000

Det daglige nyhedsbrev, der skriver om politik set med lønmodtagerens briller. Vi stiller lønmodtagerens spørgsmål på Christiansborg Vores fokus hviler udelukkende på, hvad de forskellige politiske scenarier har af konsekvenser for velfærden og den almindelige danskers vilkår.

A4 Arbejdsmiljø

Antal modtagere: 3.000

Nyhedsbrevet henvender sig til arbejdsmiljøprofessionelle i Danmark. Både i organisationer og private virksomheder. Vi skriver om Trivsel, stress, sygefravær, APV, forandringsprocesser, fire dages arbejdsuge rådgivning, krænkelser/mobning, kræftfremkaldende stoffer, asbest, kollegial dynamik, psykisk og fysisk arbejdsmiljø og meget mere.

A4 Overenskomst

Antal modtagere: 2.200

For alle der arbejder med aftaler og overenskomster på det danske arbejdsmarked. Relevant for både lønmodtagere og arbejdsgivere, private virksomheder, brancheorganisationer og alle, der har en professionel interesse i overenskomst-området. Overenskomster, konflikter, platformsøkonomi, social dumping, arbejdsmarkedsforskning, arbejdsretlige sager, fagpolitik. A4 Overenskomst skriver om, hvad der sker, og hvorfor det sker, når arbejdsmarkedets parter forhandler og indgår aftaler.

A4 Beskæftigelse

Antal modtagere: 1.200

Her får du overblikket over de vigtigste historier og tendenser på beskæftigelsesområdet. Især relevant for jobcentre, A-kasser og organisationer og politikere.

A4 Uddannelse

Antal modtagere: 1.550

Danmarks førende medie for professionshøjskoler, erhvervsakademier,erhvervsuddannelser, FGU- og arbejdsmarkedsuddannelser. Relevant forErhvervsskoler Erhvervsakademier, Professionshøjskoler, FGU'er, Fagforbund Arbejdsgivere, Politikere Vi dækker vigtige emner som uddannelsespolitik, økonomi og tendenser, og vores indhold er skræddersyet til at holde vores læsere opdateret og informeret.

 

Annoncepriser

Nyhedsbreve

NB annoncepriser

Priserne er ekskl. moms

Rabatter årligt:
1-5 nyhedsbrev-bannere: 0%
6-10 nyhedsbrev-bannere: 7%
11-15 nyhedsbrev-bannere: 14%
15+ nyhedsbrev-bannere: 21%

GDPR