A4 Medier

Annoncering

Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold hos A4 Medier er jeres mulighed for at få jeres budskab ud blandt A4 Mediers læsere, som ofte indbefatter politikere og vigtige beslutningstagere.

For at optimere gennemslagskraften overfor A4 Mediers læsere, bliver alt annoncørbetalt indhold hos A4 Medier til i samarbejde mellem annoncøren og A4 Mediers kommercielle team. Dette team har en dybdegående forståelse for A4 Mediers målgruppe og hvilke budskaber, der virker overfor A4 Mediers læsere. Det giver et optimalt annonceprodukt, hvor fortællingen skaber et fagligt engagement hos læserne, og I når ud til det helt rigtige publikum med jeres budskab.

Med annoncørbetalt indhold har du mulighed for at få dit budskab ud som artikel eller lyd på følgende platforme:

  • A4 Aktuelt
  • A4 Arbejdsmiljø
  • A4 Beskæftigelse
  • A4 Overenskomst
  • A4 Uddannelse
  • Podcasts

Med en annoncørbetalt artikel på A4 Medier.dk er der både mulighed for at få jeres annonce på den altid velbesøgte A4 Aktuelt eller på en af vores nichemedier, hvor I rammer en mere specifik målgruppe. Annoncørbetalte artikler kommer desuden med i A4 Mediers nyhedsbreve.

Med en annoncørbetalt podcast eller annonce på en eksisterende podcast er der mulighed for at gøre brug af et medieformat, der er i hastig fremgang, og I får mulighed for at fange A4 Mediers lyttere over en længere periode.

Det vil altid fremgå tydeligt, at der er tale om annoncørbetalt indhold. Alle annoncørbetalte artikler eller andet indhold vil således altid være mærket med "Annoncørbetalt indhold" og annoncørens logo, så der ikke er tvivl om, at artiklen er betalt.

GDPR