Om Maja Lindgren:
Nyt ansigt i Lev Uden Volds bestyrelse

20160720-153139-L-1920x1324we
Lev Uden Vold er Danmarks nationale enhed, der arbejder for at sikre mere og bedre hjælp til mennesker, der oplever vold i nære relationer. De har nu fået et nyt medlem af bestyrelsen. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
20. mar. 2023 06.00
Medarbejderne i Lev Uden Vold har valgt juridisk rådgiver Maja Lindgren ind i foreningens bestyrelse.

Da bestyrelsen i Lev Uden Vold i sidste uge mødtes, var det for første gang med deltagelse af Maja Lindgren. Til hverdag arbejder hun som juridisk rådgiver i organisationen, og hendes kolleger har netop valgt hende ind i bestyrelsen. 

Det skriver Lev Uden Vold på LinkedIn. 

Lev Uden Vold er Danmarks nationale enhed, der arbejder for at sikre mere og bedre hjælp til mennesker, der oplever vold i nære relationer. Det sker blandt andet gennem et øget samarbejde mellem aktørerne på området. 

Bestyrelsen består nu – udover Maja Lindgren – af direktørerne fra de fem organisationer, der i sin tid stiftede Lev Uden Vold.

Det drejer sig om formand Jesper Rønn-Simonsen fra Dialog mod Vold, næstformand Laura Kirch Kirkegaard fra LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre, bestyrelsesmedlemmerne Mette Marie Yde fra Danner, Ninna Thomsen fra Mødrehjælpen og Jacob Engmose Astrup fra Mandecentret botilbud.