Arbejdsmiljøveteran forlader fagbevægelsen for at blive leder i Novo Nordisk

Nina_
Nina Hedegaard er ny teamleder i Novo Nordisk. Foto: Privat
I halvandet årti har Nina Hedegaard beskæftiget sig med arbejdsmiljø i en række faglige organisationer. Nu rykker chefkonsulenten til Novo Nordisk.

Til august forlader Nina Hedegaard ikke kun Akademikerne og jobbet som arbejdsmiljøpolitisk chefkonsulent, hun starter også et nyt kapitel i sit arbejdsliv. 

Efter halvandet årti i en række faglige organisationer skal hun være teamleder i Novo Nordisk arbejdsmiljøressourcecenter, der servicerer Novo Nordisk i ind-og udland på hele arbejdsmiljøområdet, skriver hun på Linkedin.

"Jeg glæder mig rigtig meget og ser frem til nye kolleger, nye spændende opgaver og en masse ny viden. En stor tak til Akademikerne, til fagbevægelsen i DK og EU, til samarbejdspartnere i Arbejdstilsynet, i Arbejdsmiljørådet og hos arbejdsgiverne. Det har været en fornøjelse… Og mon ikke, vi støder på hinanden igen," skriver hun.

Nina Hedegaard startede sin faglige karriere som arbejdsmiljøkonsulent i FOA, og har siden været rådgiver i FTF, HK, Fagbevægelsens Hovedorganisation og senest Akademikerne. 

Det hele startede i Arbejdstilsynet, først som tilsynsførende og siden konsulent i psykisk arbejdsmiljø, hvilket lå i naturlig forlængelse af uddannelsen som psykolog fra Århus Universitet i 2003. 

GDPR