Dansk Arbejdsgiverforening ansætter ny overenskomstchef fra statens arbejdsgiverkontor

DA_HQ
DA's hovedkvarter på Vester Voldgade. Foto: Google Street View
Når Frederik S. K. Walther vender tilbage fra forældreorlov, er det i en ny stilling som overenskomstchef i de private arbejdsgiveres hovedorganisation.

Da det sidste punktum for OK24 var sat i marts, pakkede specialkonsulent Frederik S. K. Walther skrivebordet ned i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen for at gå på forældreorlov. 

Men når han vender tilbage fra orloven, bliver det ikke til stillingen som overenskomstforhandler i statens arbejdsgiverkontor. 

1. oktober starter Frederik S. K. Walther nemlig som overenskomstchef i Dansk Arbejdsgiverforening. Og det glæder han sig til, fortæller han til A4 Overenskomst:

"Jeg ser frem til at bruge min erfaring fra det statslige område til at arbejde for gode resultater ved overenskomstforhandlingerne på det private område samt til at finde løsninger på aktuelle problemstillinger på det danske arbejdsmarked."

Walther, der er uddannet jurist fra Københavns Universitet, har været overenskomstforhandler og -rådgiver i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen i fire og et halvt år. 

Før det har han været fuldmægtig i Justitsministeriet, studentermedhjælper i Folketinget og Juridisk Assistent i Ehmer Pramming Advokater. 

Frederik OK chef DA 
Frederik S. K. Walther skifter fra statens arbejdsgiverkontor til DA. Foto: Privat 

GDPR