Krifa skal have helt ny direktion: Begge direktører pilles ud

96374d9c-8452-494d-98dc-1d368a140113-w_9601
Ind til Krifas hovedbestyrelse har fundet en ny administrerende direktør, vil Preben R. Jørgensen fortsætte på posten. Foto: Krifa
Administrerende direktør Preben R. Jørgensen skifter til en anden stilling internt i Krifa, mens Helene Riis Lindholm stopper som direktør.

Krifa skal have helt ny direktion.

Direktionen har indtil torsdag bestået af administrerende direktør Preben R. Jørgensen og direktør Helene Riis Lindholm. Men ingen af de to vil være at finde i Krifas øverste, administrative ledelse fremover.

Det oplyser Krifa i en pressemeddelelse.

Nuværende administrerende direktør Preben R. Jørgensen skifter til en nyoprettet stilling for Krifa Holding. Samtidig stopper Helene Riis Lindholm som direktør hos Krifa.

"En naturlig konsekvens"

"Krifa har igennem det seneste års tid været i gang med en større reorganiseringsproces, og en ændring i ledelsesstrukturen er en naturlig konsekvens heraf," siger Jane Heitmann, der blev formand for Krifa sidste sommer, i pressemeddelelsen.

Preben R. Jørgensen er uddannet revisor og har arbejdet i Krifa i 30 år. Helene Riis Lindholm har været direktør i Krifa i knap fire år og også været ansat i Krifa i perioden 2005-2016.

Indtil Krifas hovedbestyrelse har fundet en ny administrerende direktør, vil Preben R. Jørgensen fortsætte på posten, samtidig med at han passer sit nye job som direktør i Krifa Holding.

Krifa Holding omfatter blandt andet Fri Forsikring samt Trinity Hotel- og Konferencecenter.

GDPR