Anns høje faglighed, dybe omsorg og befriende latter gør patienterne trygge: "I Ann tør jeg nære et håb for det danske sundhedsvæsen"

Ann_Leere_h__jformat_-_foto__Gitte_Gry_Langkj__r__1_
34-årige Ann Leere er blandt de udvalgte til 'Talent for mennesker'. Foto: Gitte Gry Langkjær
Anæstesisygeplejerske Ann Leere er med sit faglige overskud og smilende personlighed eminent til at sikre en tryg oplevelse for patienter og pårørende på Regionshospitalet Gødstrup.

Mødet med en stor hvid operationsgang kan være en utryg oplevelse for alle, der skal på sygehuset. 

Men på Regionshospitalet Gødstrup mødes patienterne blandt andet af anæstesisygeplejersken Ann Leere, der er blandt de udvalgte til 'Talent for mennesker'. 

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre fag i velfærdsrettede fag

Og netop evnen til at skabe tryghed ved at udstråle ro og overskud er blandt det, Ann Leeres kollega Gitte Gry Langkjær fremhæver i indstillingen.

"Hver dag hjælper Ann mennesker i akutte og elektive situationer, der kræver et stort overskud og øje for samarbejde med mange kolleger og forskellige faggrupper. Og hun gør det med et smil. Hendes høje faglighed, dybe omsorg og befriende latter gør patienterne trygge i deres møde med en stor, hvid operationsgang fyldt med teknologi, mundbind og hurtige beslutninger," skriver Gitte Gry Langkjær. 

Dertil stikker Ann Leeres både personlige og faglige overskud ud, skriver Gitte Langkjær. For Ann Leere hjælper altid, ligesom hun er særlig god til at åbne og afvæbne patienter og pårende, selv når nøden er stor. 

"Jeg er utrolig stolt og glad på vores patienters vegne over at kunne kalde Ann for min kollega, for i hende tør jeg nære et håb for det danske sundhedsvæsen," skriver Gitte Langkjær.

GDPR