Pædagog Khaled Ibrahim er blandt finalisterne til prisen som Årets tillidsrepræsentant: "Vinder jeg, er det hele arbejdspladsens pris"

Khaled__3_
Klubpædagog Khaled Ibrahim er en af de fem finalister til prisen som Årets tillidsrepræsentant, der kåres af A4 Medier i Cirkusbygningen i København 1. november. Foto: Khaled Ibrahim
Khaled Ibrahim er en af de fem finalister til prisen som Årets tillidsrepræsentant, der 1. november kåres af A4 Medier ved en stor fest i Cirkusbygningen. En udmærkelse, han ikke havde set komme, men som fylder ham med både glæde og stolthed.

Når A4 Medier 1. november kårer Årets tillidsrepræsenant i Cirkusbygningen i København, er pædagog Khaled Ibrahim en af de bare fem finalister til prisen, som er blevet udvalgt blandt flere hundrede indstillede kandidater.   

At være kommet gennem det nåleøje gør ham både stolt og glad, men også meget ydmyg, forklarer han:

"Jeg havde slet ikke forventet at være blandt de sidste fem, men det er selvfølgelig en rigtig dejlig følelse.  Jeg kan virkelig mærke den værdsættelse, som man nogle gange godt selv kan glemme i hverdagens tillidsrepræsentantopgaver, og det gør mig utrolig glad, at anerkendelsen kommer fra mine kolleger," lyder det fra Khaled Ibrahim.    

LÆS OGSÅ: Årets bedste tillidsrepræsentant skal findes: Mød de fem finalister

Spørger man kollegerne hos Klubberne og Legepladsen i Gellerup, har Khaled Ibrahim dog ingen grund til at føle sig overvældet over at være blandt de fem finalister.

Han fortjener nemlig al den ros, det måtte komme hans vej, lyder det fra afdelingsleder Lilian Kjærsgaard, der har indstillet Khaled Ibrahim til prisen som Årets tillidsrepræsentant.

"Han går altid ind og bakker op i konfliktsituationer og lader aldrig noget hænge. Han samler altid op, hvis vi har været pressede, og han har et fantastisk godt samarbejde med vores leder, som betyder, at vi alle trives. Han forstår sin rolle og kender alle regler," forklarer Lilian Kjærsgaard om bevæggrundene for, hvorfor netop Khaled Ibrahim skulle indstilles til den fornemme hæder.         

Og den kollegiale respekt er gensidig, fortæller Khaled Ibrahim - kollegerne hos Klubberne og Legepladsen i Gellerup betyder nemlig også noget ganske særligt for ham.

"Vi arbejder i et område, der kan være hårdt, og det vigtigste for mig er at sikre, at mine kolleger har det godt. For har de ikke det, er det umuligt for børnene at få det godt. Men heldigvis har vi et fantastisk team af sammentømrede kolleger, der altid har de unge i fokus, samtidig med at vi har det godt og sjovt sammen. Det har gjort mit arbejde meget lettere," forklarer Khaled Ibrahim.         

Årets tillidsrepræsentant 2023

For tredje år i træk hylder A4 Medier stjernerne rundt om på landets arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner, når Årets TR-prisfest løber af stablen 1. november i Cirkusbygningen i København.

En af aftenes hovedpriser er Årets tillidsrepræsentant, som uddeles i samarbejde med Dansk Metal.

Prisen uddeles til en tillidsrepræsentant, der har taget kampen for kollegerne. Det kan være, at vedkommende har fundet overskud til at drage omsorg for en kollega, der har haft særlig brug for hjælp og støtte. Det kan også være, at din tillidsrepræsentant har været særlig skrap til forhandlinger. Eller også kan det være, at du ganske enkelt bare har verdens bedste tillidsrepræsentant, der får hverdagen til at fungere mellem ledelse og kollegerne.

Blandt flere hunderede indstillede kandidater er der udvalgt fem finalister til den fornemme hæder som Årets tillidsrepræsentant.

De fem finalister er:

- Jamini Bredfeldt Nielsen, DLF Beet Seed, 3F

- Khaled Ibrahim, Klubberne og Legepladsen i Gellerup, BUPL

- Peter Rasmussen, Kriminalforsorgens transportbetjente, Fængselsforbundet 

- Pia Dideriksen, Mariagerfjord Kommune, FOA

- Mikael Tobias Pedersen, Elcon, Dansk El-Forbund 

Vinderen kåres 1. november ved den store TR-prisfest i Cirkusbygningen i København, hvortil der kan købes billetter her.

Fra ingeniørstudie til pædagogseminarie

Khaled Ibrahim ville egentlig være ingeniør, og mens han læste til netop det for godt 25 år siden, startede han som vikar hos Klubberne og Legepladsen.

Det blev han glad for. Faktisk så glad at han endte med at skifte ingeniørstudiet ud med pædagogseminariet. Som pædagog følte han nemlig, at han kunne gøre en større forskel, end han kunne som ingeniør - og i det kvarte århundrede, der siden har fulgt, er han blevet hængende hos Klubberne og Legepladsen.  

Heraf har de seneste godt ni år været som fast tillidsrepræsentant - og det er et hverv, som Khaled Ibrahim finder stor glæde og ære i. Særligt når ens arbejdsplads ligger i et geografisk område, der fra tid til anden har kæmpet med sociale udfordringer. 

"Det er en stor glæde for mig at kunne hjælpe, og det er fantastisk at kunne være bindeleddet mellem ledelse og medarbejdere. Mit ansvar som tillidsrepræsentant bliver endnu større af, at vi er i et udsat område med den mængde af konflikter, der følger med det. For er man ikke stærk og robust nok her, så får man det svært, og derfor handler det om, hvordan vi gør hinanden robuste. Og det er en fællesopgave," fortæller Khaled Ibrahim. 

Vil være hele arbejdspladsens pris

Hvem, der vinder den ærefulde titel som Årets tillidsrepræsentant, offentliggøres ved den store TR-prisfest i Cirkusbygningen i København 1. november.

Og selv om Khaled Ibrahim føler, at han allerede har vundet ved den kollegiale anerkendelse, der ligger i indstillingen til prisen, så er han ikke i tvivl om, at det også vil betyde alverden for både ham selv og kollegerne, hvis han til den tid kan lade sig hylde som sejrsherre.

"En sejr vil understrege, at jeg har gjort det, jeg skal gøre som tillidsrepræsentant, på en god måde, der bliver værdsat af mine kolleger. Og så ville det være kæmpestort for både mig og min arbejdsplads, hvis vi sammen lykkes med at opnå det her. For denne her pris vil ikke kun være min alene, men hele arbejdspladsens pris," lyder det fra Khaled Ibrahim.

LÆS OGSÅ: Jamini Bredfeldt Nielsen er blandt finalisterne til prisen som Årets tillidsrepræsentant: "Den anerkendelse er guld værd"

Juryen, der skal finde frem til en vinder, består af en række topfolk fra fagbevægelsen samt Helle Andreasen fra hjemmeplejen i Solrød Kommune, der sidste år kunne lade sig krone som Årets tillidsrepræsentant. 

Vinderen af Årets tillidsrepræsentant anno 2023 kan foruden den ærefulde titel også gå hjem med et gavekort på 25.000 kroner til FolkeFerie.dk under armen.

GDPR