Natasja tilbereder altid mad i topklasse til borgerne

Natasja_Gr__n_Laursen_bredformat
23-årige ernæringsassistent Natasja Laursen er udvalgt til 'Talent for mennesker'. Foto: Privat
Der kan ikke sættes en finger på 23-årige ernæringsassistent Natasja Laursens mad til borgerne i Generationernes Hus. Derfor er hun udvalgt til 'Talent for mennesker'.

Smag, udseende og konsistens.

De tre elementer sidder altid i skabet, når Natasja Laursen går i køkkenet i Generationernes Hus i Aarhus Kommune, hvor hun som ernæringsassistent tilbereder mad til ældre borgere. 

"Selvom det skal gå hurtigt, og man tit er presset i et køkken, så er kvaliteten på den mad, Natasja laver til borgerne, altid i topklasse," skriver EUX-ernæringsassistentelev Herle Eriksen i sin indstilling af Natasja Laursen.

Derfor er hun udvalgt til 'Talent for mennesker'.

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre fag i velfærdsrettede fag

Find portrætterne af de udvalgte til ‘Talent for mennesker’ 

Herle Eriksen beskriver også Natasja Laursen som ekstremt dygtig til sit arbejde og med en stor passion for ernæringsrigtig madlavning. Samtidig gør hun meget på sit arbejde for de borgere, som hun laver mad til, men også rigtig meget for erhvervet og uddannelsen som helhed. 

Natasja Laursen stiller for eksempel op til forskellige arrangementer og fortæller om ernæringsassistentuddannelsen. På samme tid er hendes svendeprøve, som modtog en guldmedalje, blevet udstillet i den gamle by, som en del af udstillingen “det gode håndværk”.

"Dette er alt sammen med til at sætte fokus på et erhverv, hvor vi mangler mange hænder," skriver Herle Eriksen.

GDPR