Jakob Hartig rykker fra Borgen til Industriens Hus:
Venstre-veterans rådgiver bliver politisk konsulent i DI

hartig
Jakob Hartig på sin nye arbejdsplads. Foto: Privat
22. mar. 2023 12.00
Efter 3,5 år som politisk medarbejder for Lars Christian Lilleholt har Jakob Hartig fået nyt job i DI Vand.

Efter en årrække som politisk medarbejder for det mangeårige folketingsmedlem og nuværende gruppeformand i Venstre Lars Christian Lilleholt har Jakob Hartig fået nyt arbejde.

Han er startet som politisk konsulent i Dansk Industri Vand, hvor han blandt andet skal være med til at "sørge for, at Danmark fortsat kan levere vandteknologiske løsninger i verdensklasse og sikre eksport af vandløsninger til resten af verden".

Det skriver Jakob Hartig på Linkedin.

DI Vands medlemmer tæller blandt andet Alfa Laval, Danfoss Power Electronics, Danske Vandværker, Grundfos og Siemens. 

"Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke Lars Christian Lilleholt for tætte samarbejde gennem de sidste 3 1/2 år. Det har været en kolossal fornøjelse at arbejde for dig i nogle hektiske år med udfordringer i Venstre, hvor verden blev ramt af en omfattende pandemi, Afghanistans fald, krigen i Ukraine, og jeg kunne blive ved – vi har haft nok at se til," fortsætter han i opslaget.

Jakob Hartig, der har en kandidatgrad i international virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet (SDU), har tidligere arbejdet i Brintbranchen og Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).