Vicedirektør i Dansk Erhverv stopper: "Det er med blandede følelser"

20240206-125817-6-1920x1280we
Casper Klynge har tidligere arbejdet i organisationen Globsec og i tænketanken European Council on Foreign Relations.  Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Dansk Erhvervs Casper Klynge forlader jobbet som vicedirektør til fordel for en stilling i den amerikanske virksomhed Zscaler.

Når måneden rinder ud forlader Casper Kynge posten som vicedirektør i Dansk Erhverv (DE), hvor han har arbejdet siden 2022. Her har Casper Klynge haft et tæt parløb med direktør Brian Mikkelsen og især beskæftiget sig med digitalisering og teknologi.

"Det har været en svær beslutning, og jeg vil ikke lægge skjul på, at det er med blandede følelser, jeg forlader DE. Men det internationale ligger jo i mit DNA," skriver han på LinkedIn.

Fremover skal Casper Klynge nemlig arbejde i den amerikanske IT-sikkerhedsvirksomhed Zscaler som chef for europæiske, mellemøstlige og amerikanske samarbejder. 

På LinkedIn takker administrerende direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen Casper Klynge for hans indsats.

"Jeg er enormt ked af, at Casper stopper i Dansk Erhverv, men kan sagtens forstå, at han har fået tilbudt et job, der er svært at sige nej til," skriver han. 

Casper Klynge har tidligere arbejdet i organisationen Globsec og i tænketanken European Council on Foreign Relations. 

GDPR