DA finder ny arbejdsmiljøchef i egne rækker

mbi_ny
Maria Bille Høeg har været en del af Dansk Arbejdsgiverforening de seneste ti år, og bliver nu forfremmet til politisk chef for arbejdsmiljø og sundhed. Foto: Dansk Arbejdsgiverforening
1. november bliver Maria Bille Høeg politisk chef for arbejdsmiljø og sundhed i Dansk Arbejdsgiverforening, efter at Christina Sode Haslund har fratrådt sin stilling efter ni år på posten.

Maria Bille Høeg er ny politisk chef for arbejdsmiljø og sundhed i Dansk Arbejdsgiverforening (DA), skriver hun på LinkedIn.

Hun er ikke et ukendt ansigt i organisationen. I over ti år har hun siddet som chefkonsulent i DA og håndteret store dagsordener som mangel på medarbejdere, offentlig forsørgelse og beskæftigelsesindsatsen. De seneste seks måneder har hun dog været konstitueret chef for public affairs og ledelsesbetjening. 

Maria Bille Høeg afløser Christina Sode Haslund, der i de seneste ni år har siddet på posten som politisk chef for arbejdsmiljø og sundhed. Men nu har hun valgt at rykke sig selv og familien til Sønderjylland. Her skal hun bruge tid på sin familie, mens hun afslutter den bacheloruddannelse i jura, som hun påbegyndte i september 2023. 

"Igennem mange år har jeg fulgt Christinas og DA’s dedikerede arbejde for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for at styrke danskernes sundhed og den mentale trivsel. Det vigtige arbejde glæder jeg mig rigtig meget til at bidrage til sammen med et superdygtigt team, de bedste kollegaer, DA’s stærke medlemmer og de mange aktører på området. Tak til DA’s direktion for at give mig muligheden," skriver Maria Bille Høeg på Linkedin. 

Hun tiltræder dog først stillingen 1. november, idet hun har flere opgaver som konstitueret chef for public affairs og ledelsesbetjening, der skal afsluttes først, skriver hun. 

GDPR