Charlotte Berthold bliver uddannelseschef:
FGU Trekanten rekrutterer i egne rækker

img_1148
Charlotte Berthold blev virksomhedsoverdraget fra Produktionsskolen i Billund til FGU Trekanten, da institutionen blev oprettet i 2019.  Foto: FGU Trekanten
21. mar. 2023 06.00
Charlotte Berthold går fra en stilling som afdelingsleder og koordinerende vejleder til uddannelseschef på FGU Trekanten i Grindsted.

Charlotte Berthold har været konstitueret uddannelseschef siden årsskiftet og er fra 1. marts blevet fastansat i stillingen på FGU Trekantens skole i Grindsted.

Det oplyser FGU Trekanten på sin hjemmeside.

Som uddannelseschef skal Charlotte Berthold blandt andet styrke FGU-skolens samarbejde med lokale virksomheder.

”Jeg har haft et mangeårigt samarbejde med Billund Kommune og lokale virksomheder, som har haft stor værdi i mit daglige arbejde. Det vil jeg gerne fortsætte med,” siger hun på FGU Trekantens hjemmeside.

Charlotte Berthold har været med fra oprettelsen af FGU Trekanten tilbage i 2019, idet hun blev virksomhedsoverdraget fra Produktionsskolen i Billund til FGU. 

Hun blev uddannet socialrådgiver i 2008 og blev under sin bachelor ansat som socialrådgiver og jobkonsulent i Jobcentret i Billund Kommune. Her fortsatte hun som færdiguddannet sit arbejde med at hjælpe unge under 25 år, inden hun i 2013 blev ansat på Produktionsskolen i Billund.